Termes i condicions

Benvingut a la botiga onparalamparito.cat. Espero que gaudeixis de la teva compra!

Totes les compres realitzades s’envien des de Tarragona per correu certificat. Utilitzar correu certificat suposa que el paquet té un número assignat que es pot seguir fins a la seva destinació.

És una mica més car l’enviament però més segur.

Els enviaments es realitzen TOTS en dilluns. El tindràs a les teves mans en 3 dies (Espanya), 5-8 dies (Europa). No podem confirmar una data d’arribada de cada paquet, ja que depèn del servei postal de cada país.

Quan facis la teva comanda, revisa bé les dades d’enviament. Si hi ha un error i no pot fer-se el lliurament, hauràs de fer-te càrrec de les despeses de la nova tramesa. Si no pot fer-se el lliurament al domicili i la comanda roman 15 dies a l’oficina de Correus sense recollir, el paquet torna al nostre magatzem i hauràs de pagar un nou enviament.

Com a norma, tots els enviaments es faran els dilluns.

Totes les comandes s’empaqueten amb sobres rígids o de bombolles que els protegeix de cops.

Devolucions

Els compradors són responsables dels costos d’enviament de devolució. Si l’article no es retorna en el seu estat original, el comprador és responsable de qualsevol pèrdua de valor.

Ramon Gasull i anduluplandu no seran responsables de cap dany, pèrdua o robatori durant el transport.

Una vegada que verifiquem que el producte retornat estigui en perfectes condicions, us reemborsarem el preu del producte pel mètode original de pagament dins dels cinc dies hàbils posteriors a la recepció de l’article.

Per a qualsevol dubte o consulta: hola@onparalamparito.cat